Beauty Queen
Top Linkpartners
action nagellak review

Action nagellak,telkens blijven ze me verbazen qua kwaliteit.

Ze dekken heel goed het is ook nog budget proef!

Gelukkig zitten de nagellak van Action altijd netjes verpakt,hoe krijgen ze dat eigelijk voor 0,49?!Wat minder goed het milieu, maar wel prettig aandezien je dan zeker weet dat het niet door 5 mensen is getest is voordat je het in je winkelmandje gooit.

Action doet niet mee aan vernieuwingen op het gebied van nagellak kwastjes of iets dergelijks.Een poging tot leuke namen verzinnen doet ze nog steeds, maar spannender dan Deep Sea ga je niet vinden.

Mint groen was de kleur deze zomer,maar een perfect dekkende kleur vinden was niet zo gemakkelijk kan ik je vertellen.Essence had er wel een in de collectie maar de lak van MAX heeft een prachtige mix van mint groen met en vleugje blauw.Deep Sea dekt prima in twee laagjes.

Orange heeft niet zo'n origenele naam maar is wel leuk omdat deze een beetje gelly is.hij lakt niet streperig maar laat het witte randje van je nagels er erdoorheen schijnen.Ook op deze foto heb ik twee laagjes aan gebracht.

Peach vindt ik echt een fijn lakje dat ik al twee keer heb aangeschaft.Het is een zachte perzikkleur die goed dekt.

Pink Pession is een heerlijke roze kleur.Pink Pession lakt zeer prettig en is mooi creamy, ook deze dekt perfect in twee laagjes.

Dit was mijn Riview over de laken van de Action ik hoop dat jullie het leuk vonden doeggZoenen xxx Lorin